Browser wordt niet ondersteund
Om deze website te bezoeken raden wij aan om Chrome, Firefox, Edge of Safari te gebruiken.

word lid

Wilt u zich samen met nl-atsa inzetten voor de preventie van zedendelicten? Dan verwelkomen wij u graag als lid! Hieronder leest u wat de voordelen zijn van een nl-atsa-lidmaatschap en hoe dit in zijn werk gaat.

Voordelen van het nl-atsa lidmaatschap

  • U bent onderdeel van een netwerk van professionals met kennis en ervaring op het gebied van onderzoek naar en toezicht, begeleiding en behandeling van mensen die seksueel grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond.
  • U krijgt korting op de prijs van congressen, studiedagen en andersoortige activiteiten die door nl-atsa worden georganiseerd.
  • U wordt van relevante ontwikkelingen op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief.
  • U heeft toegang tot een afgesloten gedeelte op de nl-atsa website waarop kennis zal worden aangeboden (bijvoorbeeld gepubliceerde wetenschappelijke artikelen) en het mogelijk is om deel te nemen aan een forum waar kennis en ervaringen uitgewisseld kunnen worden tussen leden.

Wie kan lid worden?

Professionals die actief zijn in onderzoek naar en/of toezicht, begeleiding en behandeling van mensen die seksueel grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond, alsook studenten in het forensisch/psychologisch vakgebied kunnen lid worden.

Wat kost het nl-atsa lidmaatschap?

De contributie voor het NL-ATSA-lidmaatschap bedraagt €15,00 per jaar voor leden van moederorganisatie ATSA. Een afzonderlijk lidmaatschap bij NL-ATSA kost €40,00 per jaar. Bachelor- en masterstudenten zijn gedurende hun studie vrijgesteld van contributie.

Het lidmaatschapsgeld wordt per kalenderjaar geheven. Het kalenderjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Bij aanmelding na 1 oktober betaalt u geen contributie meer voor het lopende jaar en gaan wij er in principe vanuit dat het lidmaatschap officieel aanvangt per 1 januari van het nieuwe jaar. Nieuwe leden ontvangen betalingsinstructies na aanmelding via de website. Bestaande leden ontvangen jaarlijks een factuur met betalingsinstructies.

word lid afbeelding

word lid